Внаслідок бездіяльності органу місцевого самоврядування обмежується конкуренція на ринку надання телекомунікаційних послуг

За результатами розгляду заяви оператора телекомунікації встановлено, що Положення про порядок встановлення та експлуатації технічних елементів (пристроїв) на (в) багатоквартирних житлових будинках м. Івано-Франківська, затверджене рішенням Івано-Франківської міської ради від 27.04.2012 № 727-24, не відповідає вимогам чинного законодавства та містить непередбачені чинними законодавством бар’єри вступу на ринок телекомунікаційних послуг, що може призвести до обмеження конкуренції на цьому ринку, повідомляє прес-служба обласного відділення АМКУ.

            З метою відновлення конкуренції на ринку телекомунікаційних послуг адміністративна колегія Івано-Франківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України надала Івано-Франківській міській раді обов’язкові для розгляду рекомендації:

привести Положення про порядок встановлення та експлуатації технічних елементів (пристроїв) на (в) багатоквартирних житлових будинках  м. Івано-Франківська у відповідність до вимог чинного законодавства.

Про результати розгляду рекомендацій Івано-Франківська міська рада зобов’язана повідомити відділення у 30-ти денний термін.

Леся, 21.02.2018 19:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини