Хто мені відшкодує новий диск, шину та вирвану шарову опору? – водії нарікають на якість доріг

В Івано-Франківську водії нарікають на якість доріг, кажуть, що разом із снігом із них зійшов асфальт, в результаті чого утворилися ями. Уже є навіть перші постраждалі від такої халатної роботи комунальників, пишуть у спільноті Комуналка ІФ.

«Щойно на мості. Номери в людини не місцеві. Ходова і два колеса. Могло бути значно гірше. Будемо чекати відповіді Шуневича?» - пишуть у спільноті.

В свою чергу Олег Смук запитує у очільників міста, хто йому відшкодує збитки за вирвану шарову опору у автівці. На думку франківця, він несе збитки через недбалість комунальників.

«Може Вам пане мер пора піти з посади і дати толковим людям місце? Я думаю Ви достатньо відкатів отримали і з озера і моста на пасічну і т.д. Годі, почніть думати про людей. Хто мені відшкодує новий диск, шину та вирвану шарову опору, що сталось через вашу недбалість?», - пише у Фейсбуці Олег Смук.

Разом з тим, відомо, що зі схожими проблемами зіткнулися у Дніпрі. Проте міський голова Борис Філатов вирішив, що міська влада повинна відшкодувати збитки, завдані водіям.

«За результатами вчорашнього повідомлення про компенсацію збитків автовласникам від поганого стану дорожнього покриття на Новому мості, звернулося вісім громадян. По одному заявнику вже прийнято рішення виплатити компенсацію, другий доносить документи і також отримає гроші. Ще шістьом відмовлено тому, що вони навіть не спромоглися подзвонити в поліцію. Шановні земляки, найближчим часом, після консультацій з юридичним департаментом, я представлю вам програму компенсацій шкоди громадянам, які постраждали від недбалості міської влади», - написав у Фейсбуці Філатов 1 лютого.

Нагадаємо, франківці уже звертали увагу на те, що ремонт доріг у Франківську виконаний неякісно.


Леся, 15.02.2018 09:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини