Негода наближається. У поліції застерегли водіїв та пішоходів

На Івано-Франківщині протягом 8 та 9 лютого очікується погіршення погодних умов: сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст снігового покрову 10-20 см), посилення вітру до 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. 

За таких умов неабияк ускладнюється дорожній рух та підвищується ризик потрапити в дорожньо-транспортні пригоди. У зв’язку з цим поліція звертається до водіїв та застерігає дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

«При наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість. Не забувайте увімкнути габаритні вогні чи протитуманними ліхтарі. До уваги пішоходів!
Переходіть дорогу лише у встановлених місцях. Будьте особливо уважними та обережними у вечірню та нічну пору доби. Не виходіть та не вибігайте раптово на проїзну частину дороги. По можливості, виділіть себе світлоповертаючими елементами. Уникайте переохолодження»,
- сказано у повідомленні.

Нагадаємо, рятувальники попередили, що 9 лютого на Прикарпатті очікуються сильні снігопади та хуртовини. Разом з тим, комунальники запевнили, що готові до негоди.


Леся, 08.02.2018 11:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини