Питання не зрушилося із місця. Перевізники не виключають, що все ж страйкуватимуть

Перевізники вимагають, щоби міська влада дотримувалася закону та компенсувала їм вартість перевезення пасажирів пільгових категорій, про це у коментарі Курсу заявив голова Спілки перевізників Івано-Франківська Олег Стахів.

За його словами, перевізники не отримують компенсацію, а за піар-кампанію міського голови Руслана Марцінківа платять студенти і люди із мінімальною зарплатою, які оплачують проїзд у повному обсязі.

Стахів каже, що питання із підвищення вартості проїзду або обмеження провезення пільговиків виникло ще у грудні минулого року. Після перемовин було вирішено відкласти страйк перевізників. Проте, за його словами, оскільки міська влада не вирішує проблему, то перевізники все ж можуть таки оголосити страйк.

Нагадаємо, перевізники погрожують страйком, якщо міська влада не дозволить підняти вартість перевезень до 5 гривень. У свою чергу франківці рекомендують владі розірвати із перевізниками договори.

Міський голова Руслан Марцінків каже, що має достатньо підстав, аби розірвати із перевізниками договори. При цьому він додає, що майбутнє – за комунальним транспортом.

Леся, 07.02.2018 08:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини