Чи аналізує гарант все те, що йому підсовують Медведчук із Геращенко? – політик про формування списків на обмін

Із  74-х полонених, яких обміняли на 220 сепаратистів, виявилося лише 30 військових, решта - цивільні. Серед них були й ті, хто воював проти армії, а потім потрапив за ґрати на своїй же території за хуліганські злочини.

« Ці військові злочинці опинилися на нашій території, пускатимуть тут коріння, житимуть поряд з тими, хто ризикував життям за Україну на Сході. А там, в полоні, залишилось ще багато наших українських військових - через скільки років їх обміняють, скільки сотень гадів потрібно буде на цей обмін? І чи аналізує гарант все те, що йому підсовують Геращенко з Медведчуком, як до прикладу ці складали списки на обмін, в котрі попадають сепаратисти!» - написала у Фейсбуці колишній нардеп від Прикарпаття Ольга Сікора.

За словами заступника міністра із питань окупованих територій Георгія Туки, серед звільнених є 14 людей, щодо яких порушені кримінальні провадження по різним статям. Проте, каже чиновники, вони є всі громадянами України. Щодо них будуть суди, і вони відбуватимуть покарання за законами України.

Леся, 30.12.2017 10:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини