Азаров прокоментував побиття «відомого журналіста» Коцаби активістом Правого сектору

Колишній прем’єр-міністр Микола Азаров, який переховується у Росії від кримінальної відповідальності, прокоментував побиття франківського блогера Руслана Коцаби, якого він назвав «відомим журналістом».

«У центрі Києва відомий журналіст Руслан Коцаба займався своєю професійною діяльністю: брав інтерв'ю у перехожих киян. І треба ж такому статися, щоб в цей час повз проходив «відморозок» з «Правого сектора» з характерним і дуже інтелектуальної прізвищем Бик. Ну, зрозуміло, він не міг не помітити, як Руслан Коцаба розмовляє з киянами. І, як Ви думаєте, він втрутився в дискусію, висловив свої аргументи? Ні, Ви погано про Бика думаєте. Для нього слова і мізки - зайве, якщо є кулаки і ноги. Він їх і застосував в дискусії. На інше такі «Бики» не здатні. А тепер подумайте. Які зміни повинні були відбутися в країні, щоб такі «Бики» з'явилися і могли «розпускати» свої кулаки абсолютно безкарно?» - написав Азаров у Фейсбуці.

Нагадаємо, активіст Олексій Бик вдарив Руслана Коцабу, оскільки вважає його зрадником. Разом з тим, сам Коцаба заявив, що дав здачі активісту настільки сильно, що він втік від нього у метро.

Леся, 19.12.2017 17:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини