Насправді із Курченком співпрацює Медведчук і Порошенко – нардеп

Ми виявили та намагаємося знищити схеми Курченка-Медведчука по поставці дизельного палива в Україну, заявив нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

«За оцінками з українського держбюджету на цій схемі вкрадено вже понад 100 млрд грн. Президент Порошенко не лише в темі, але й в долі - щомісяця отримує мільйонні відкати. Всі відповідні матеріали передані в НАБУ і воно почало слідчі дії по цьому злочину. Патріоти з наметового містечка вже кілька тижнів блокують поставки палива по корупційній схемі Курченка. Порошенко та Медведчук втратили потік грошей зі схеми до своїх кишень. Які їхні дії? Правильно - влаштувати провокацію і звинуватити Саакашвілі, що Курченко фінансує протести! А Курченко може навіть дати «правдиві» свідчення про це і підіграти в цій фальшивці ГПУ!» - відзначив нардеп.

За його словами, влада перейшла в контрнаступ по всіх фронтах: дискредитація та намагання знищити єдиний незалежний антикорупційний орган НАБУ,  встановила контроль на НАЗКБ блокування створення Антикорупційного суду, знищення реально політичної опозиції в державі.

Леся, 05.12.2017 17:03



Вибір редакції

Найпопулярніші новини