Бажаю попрацювати над підвищенням своїх журналістських стандартів – Саакашвілі про скандали на ТБ

Лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі, якому не сподобалися питання про народного депутата від Прикарпаття Юрія Дерев’янка, рекомендував журналістам працювати над підвищенням своїх стандартів. Про це він написав у Фейсбуці.

«Тим людям, які працюють журналістами та захоплені нападками на мене в останні дні, при цьому інколи впритул не помічаючи серйозних і дуже небезпечних процесів в країні, ще дуже далеко до цього рівня. Вони мені не опоненти, і я не стану приділяти їм більше часу, ніж витратив на написання цього поста. У мене і так мало часу, бо, повернувшись в Україну, я поставив на кін свою свободу, репутацію і життя, і зараз у мене інші цілі та пріоритети, зокрема, не догоджати окремим групам, а служити українському народові», - написав Саакашвілі.

«Я їм я бажаю попрацювати над підвищенням своїх журналістських стандартів та в процесі трохи більше часу приділити вивченню методів і підходів перерахованих вище класиків.
Якщо мене не викрадуть і не вишлють, я завжди готовий допомогти порадою і поділитися своїм досвідом, якого крім як у мене в Україні, в таких масштабах, немає ні у кого»,
- додав лідер партії «Рух нових сил».

Нагадаємо, у ефірі двох каналів Дерев’янка назвали «людиною із сумнівною репутацією», Саакашвілі із цього приводу влаштував істерику.

Леся, 28.11.2017 08:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини