Головний патрульний Франківська працюватиме в іншій області, щоби сховатися від правосуддя – активіст

Головний патрульний Франківська Дмитро Міхалець йде на роботу в іншу область, щоби уникнути відповідальності за побиття учасника АТО Івана Чайковського, про це у Фейсбуці пише голова ВО «Голос» Ростислав Гудзінський.

«Він поїде до Хмельницького на " жирненьку посаду", страсті потроху вляжуться і можна буде закрити кримінальні провадження. Поки, що Діма вибрав тактику затягування процесу», - відзначив Гудзінський.

Він припускає, що Дмитро Міхалець проігнорує судове засідання, яке заплановано на 13 листопада 2017 року.

Нагадаємо, у вересні минулого року ветеран АТО, який пройшов Іловайськ Іван Чайковський заявив, що Дмитро Міхалець побив його. Каже, що це відбулося в кабінеті головного патрульного, коли він прийшов до нього на прийом, аби оскаржити протокол, складений на нього патрульними.

Сам Міхалець заявив, що не бив ветерана АТО, а просто взяв його за руку аби вивести із кабінету. За його словами, мова йде не про побиття, а чоловічий конфлікт. Своєї вини Міхалець  не визнав, тому слідство мало з’ясувати хто правий, а хто винуватий.

Окрім того, з'явилася інформація, що Міхалець іде працювати у Хмельницьку область, в поліції наразі не коментують підвищення Міхальця, чекають офіційного підтвердження. Говорять, що Міхальцю запропонував посаду заступника голови ГУ Національної поліції в Хмельницькій області Василь Віконський.

Начебто головний патрульний уже попрощався із особовим складом патрульної поліції.


Леся, 03.11.2017 12:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини