Отруєння в садку «Ластівка»: Завідувача ДНЗ відсторонять від роботи

В Івано-Франківську склалась надзвичайна ситуація з масовим отруєнням в ДНЗ «Ластівка», адже наразі госпіталізовано 10 дітей і 4 дорослих. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Він дав доручення до з'ясування обставин справи відсторонити завідувача садка від виконання своїх обов'язків.

«Крім того, в усіх навчальних закладах санітарні органи проведуть термінову перевірку якості харчування. Чекаю пояснювальну записку від директора департаменту освіти з усіма деталями та роз'ясненнями масового отруєння, а відповідальному за харчування в садку даємо догану. Випадок вкрай неприємний, тому усі причетні повинні бути покарані, і потрібно зробити все необхідне, аби такого ніколи не повторилось», - відзначив Марцінків. 

Нагадаємо, у дитячому садку «Ластівка» отруїлися діти та кілька дорослих працівників. Всі вони госпіталізовані із діагнозом гострий ентероколіт. Їх стан медики визначають як середньої важкості.

Наразі робота дитячого садка призупинена.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження.  Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.


Леся, 24.10.2017 08:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини