Нардеп про вибухи на складі боєприпасів в Калинівці: У влади на все є пояснення – диверсія

Вчора, 26 вересня, в Калинівці, що під Вінницею сталася пожежа на одному із найбільших складів боєприпасів. Радник голови МВС Зорян Шкіряк відзначає, що, очевидно, в цьому випадку можна говорити про диверсію зі сторони спецслужб Росії.

«У влади на все є пояснення - диверсія. Цілком можливо, що так, але у нас війна, були й будуть диверсії. Якщо головнокомандувач Петро Порошенко, якщо міністр оборони не може убезпечити стратегічні об'єкти від диверсій, то як вони збираються виграти війну і зберегти країну від загарбника?! Це взагалі якийсь сюрреалізм – чинний режим охороняє весілля сина генпрокурора надійніше, ніж стратегічні об’єкти», - пише у Фейсбуці нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

За його словами, «Рух нових сил» вимагає від чинної влади прозорого та неупередженого звіту з висвітленням всіх причин, які призвели до вибухів складів, з переліком всіх причетних і відповідальних осіб, з вказуванням беззаперечних доказів причетності Росії.

«Ми також вимагаємо публічно проінформувати суспільство про стан захищеності інших складів з боєприпасами на території України, аби уникнути подібної катастрофи в майбутньому», - додав нардеп.

Леся, 27.09.2017 12:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини