Рустам Бойчук намагався фальсифікувати інформацію про психологічний стан матері їх спільної дитини за допомогою лікарів швидкої допомоги?

В історії протистояння батьків 8-річного хлопчика Даниїла Бойчука із Івано-Франківська з’являються нові факти, які свідчать про те, що для фальсифікації інформації про нервово-психічний стан матері дитини у 2014 році використовувалися бригади швидкої допомоги, пише Бріз.

Як вже неодноразово писалося раніше, рішенням Вищого спеціалізованого суду було остаточно визначено місце проживання 8-річного хлопчика із Івано-Франківська Даниїла Бойчука разом із матір’ю Іриною Угринчук. Також суд довів безпідставність доказів з боку батька дитини щодо нібито поганого психічного стану матері та повністю підтвердив її спроможність опікуватися своїм сином та виховувати його.

«З метою отримання права на проживання сина з ним, батьком використовувалися будь-які документи, які не завжди були отримані законним шляхом, або ж із наданням неправдивої інформації органам, що видають такі документи, - зазначає адвокат Олег Голубничий. – матеріали справи містять докази того, що із залученням бригади швидкої допомоги Рустамом Бойчуком здійснювалися спроби фальсифікації медичного стану Ірини».

Леся, 17.07.2017 18:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини