Івано-Франківська УГП визначилась і з обласним керівництвом

Вчора відбулася Конференція Івано-Франківської обласної організації Української Галицької Партії, на якій партійці обрали новий керівний склад на наступний рік. Очолив осередок економіст за освітою, експерт з розвитку громад Любомир Романчук. Заступником обрано теж економіста, експерта з екологічних питань Сергія Монолатія.  Керівником секретаріату працюватиме активістка партії Оксана Солоджук.

До складу Ради обласної організації УГП увійшли - Любомир Романчук, Сергій Монолатій, Оксана Солоджук, а також голова Івано-Франківської міської організації УГП Наталія Сербин, голови районних осередків партії - Іван Вережак з Городенки, Володимир Теслюк з Галича, Тарас Гаєвич з Рогатина.

Новообраний голова Любомир Романчук досі працював в обласній організації керівником секретаріату. Тож добре обізнаний із роботою осередку і продовжуватиме втілювати партійні ініціативи вже на новій посаді.

«Багато чого нам вдалось зробити за минулий період. В Городенківському районі успішно працюють наші депутати. Є значні здобутки в Івано-Франківській міській організації під керівництвом Наталії Сербин. Нещодавно створено Рогатинську районну організацію УГП. В найближчому майбутньому плануємо мати якісне представництво партії в більшості районів області. Ведемо широку просвітницьку роботу. Втілюємо загальнопартійні ініціативи. Зокрема, «Збережемо Дністер!». Партія стала на захист місцевих громад, які виступають проти будівництва гідроелектростанцій на Дністрі. Також, на місцевому рівні УГП виступила ініціатором і домоглась відміни рішення обласної ради щодо руслоочисних робіт в області, яке насправді прикривало чорний гравійний бізнес. Екологія, економіка та освіта наразі є нашими пріоритетними напрямками роботи. Та попри це Українська Галицька Партія працює над вирішенням проблем у різних сферах життя наших громадян. Тож запрошуємо до нашої команди однодумців для творення якісних змін», - говорить Любомир Романчук.

На Конференції був присутній представник центральних органів Української Галицької Партії - керівник секретаріату УГП Роман Лозинський. Він наголосив, що радий бачити у команді Івано-Франківського осередку молодих, ініціативних людей, які зарекомендували себе як відповідальні та активні громадяни та партійці. І побажав усіпіхів у майбутній діяльності організації.

Леся, 09.06.2017 09:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини