Івано-Франківський осередок Галицької Партії обрав нове керівництво

Днями відбулись Збори Івано-Франківської міської організації Української Галицької Партії. На заході члени партії одноголосно обрали голову, заступника, керівника секретаріату та Раду осередку.

Головою осередку на наступний рік переобрано Наталію Сербин. Наталя - відома в Івано-Франківську громадська діячка, волонтер, голова ГО "Залізний тризуб". Заступником голови став Ростислав Терлецький - інженер, спеціаліст з енергоощадних технологій. Керівником секретаріату обрали громадську активістку, поетку та блогера Наталю Федоришин.

До складу Ради ІФ МО УГП увійшли: Наталія Сербин, Ростислав Терлецький, Наталія Федоришин, Андрій Боднарчук (юрист), Ігор Данів (підприємець), Андрій Іванович (юрист).

У своєму звіті про діяльність за минулий рік Наталя Сербин наголосила, що це був рік становлення та напрацювання якісної структури осередку. 

«І це нам вдалось зробити. Ми не женемось за кількістю членів. Просто хочемо, щоб серед нас були достойні люди, з незаплямованою репутацією і активною життєвою позицією», - зауважила Наталя Сербин.

Щодо реальних справ, то голова осередку розповіла: «Головним вважаємо доводити розпочате до кінця. І маємо добрі приклади, що пропри недовіру до українського правосуддя, можна досягати позитивних результатів у захисті прав та свобод громадян. Ми виграли п'ять судів, домоглись відміни двох рішень міської та одного рішення обласної ради (про руслоочисні роботи). Багато приділялось уваги регламентній діяльності органів влади. В результаті моніторингу дотримання регламенту відповідальними працівниками міськвиконкому до уповноваженого з прав людини направлено близько двохсот скарг і відкрито 27 адмінпроваджень. Багато проектів знаходиться зараз в процесі реалізації. Тож будемо працювати над їх втіленням у наступному році».

Також на Зборах міського осередку Української Галицької Партії був присутній голова Політради УГП Богдан Панкевич. Він високо оцінив роботу осередку і побажав наснаги та успіхів у новому періоді з новообраним керівництвом.

Інформаційна довідка:

Українська Галицька Партія – це відносно молода політична сила. Зареєстрована в органах юстиції 2014 року. Івано-Франківська міська організація Української Галицької Партії створена 2015 року.

УГП – політична сила нового зразка. Це місцева партія, яка своїм пріоритетом ставить захист крайових інтересів та розвиток Галичини. Це мультилідерська партія, де люди об'єднуються навколо ідей, а не слідують настановам «вождя». Члени УГП, здебільшого молоді, активні люди, без «темного» політичного минулого, громадські активісти, експерти у різних галузях, які можуть свої знання та досвід застосувати з користю при реалізації партійних ініціатив.

Леся, 29.05.2017 09:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини