Смертельна аварія у Стопчатові: Водій «Мерседеса» та його пасажир загинули

Вчора, 21 травня, у селі Стопчатів трапилася аварія із смертельними наслідками, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

За даними поліції,  36-річний водій автомобіля «Мерседес Бенц Е200» із Коломиї,  рухаючись у напрямку Косова, на заокругленій ділянці дороги не обрав безпечної швидкості руху, не справився із керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де не зміг розминутися із автомобілем «ГАЗ 66» під керуванням 46-річного жителя Косова.

Від отриманих у результаті аварії травм водій «Мерседеса», а також його 32-річний пасажир загинули на місці події.

Ще двоє пасажирів віком 27 та 28 років були доправлені до лікарні. Старший поміщений до реанімаційного відділення з закритою черепно-мозковою травмою, забоєм грудної клітки та переломом кісток носа. У молодшого діагностовано вивих лівого плечового суглоба та забійна рана колінного суглобу. 37-річна пасажирка зазнала травм голови, але її не госпіталізовували. Усі постраждалі пасажири легковика – мешканці Коломийщини.

Крім того, в аварії травмувався й водій вантажівки. У нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, множинні забої голови, рук та ніг.

Леся, 22.05.2017 09:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини