У Калуші «заплакав» мурал, бо не дали можливість написати «Живу історію» присвячену тим, хто бореться за Україну – художник

В Калуші малюють перший мурал, на якому зображений Архистратих Михаїл. Автор малюнку – Вікторія Гетьманська, виконує її ідею Тарас Довгалюк із львівського мистецького об’єднання «Фарбований лис», пишуть Вікна.

Проте мурал «заплакав», потекла частина фарби, яка є основою малюнку. За словами Артура Єфремова, директора музейно-виставкового центру, в цьому немає нічого страшного. За його словами, просто треба закріпити фарбу лаком.

Натомість франківський художник Роман Бончук вважає роботу над муралом у Калуші «хаптурою», за яку заплатили 170 тис. гривень. Про це він пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Стіна заплакала, бо не дали можливість написати "Живу Історію" присвячену тим, хто бореться за Україну. Не дали можливість написати , навіть після того , коли сказав, що зроблю безкоштовно як подарунок для міста... та пам'ять про тих, хто поклав життя за Україну», - написав Бончук.


Леся, 16.05.2017 08:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини