Символи комунізму, гасла, скандування загрожують устрою нашої держави – заява Асоціації учасників АТО

Події, що мали місце 9 травня 2017 року в різних містах держави, вкотре підтвердили, що російський агресор ні на мить не припиняє свою руйнівну гібридну діяльність не лише на фронті, але й в середині держави, мовиться в заяві міської Асоціації учасників АТО.

 «Провокативні символи комунізму, гасла, скандування загрожують устрою нашої держави, розпалюють ворожнечу та розколюють суспільство. Найкривавіші події сталися у Дніпрі, де "тітушки" побили учасників АТО з допомогою та за сприяння правоохоронних органів. 
В Україні триває війна, яку спровокувала та спонсорує Росія та певна група колаборантів. Ціна цієї війни - це тисячі загиблих військовослужбовців та добровольців, тисячі поранених та скалічених, сотні тисяч розбитих сімей та мільйони переселенців», - сказано в заяві.

«Враховуючи сьогоднішній стан в Державі та значну втрату довіри до правоохоронних органів, зберігаємо за собою право самостійно захищати себе і свої сім’ї від калаборантів нашої Держави та створюємо на базі Асоціації учасників АТО групу швидкого реагування по боротьбі та придушенню різноманітних антидержавницьких дій спрямованих проти цілісності та Незалежності України», - говориться в заяві Асоціації учасників АТО.

Леся, 12.05.2017 09:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини