У Івано-Франківську перереєстровують військовослужбовців запасу

У Івано-Франківську проводиться перереєстрація військовослужбовців запасу, відповідно до вимог пункту 25 Правил обліку громадян, які потребують покращення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Україні, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР та Укрпрофради від 11.12.84 № 470 проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку.

Як повідомила репортерові MALAKAVA прес-служба ІФ МВК, дана перереєстрація проводиться з метою упорядкування черговості в списках військовослужбовців звільнених в запас та уточнення даних про склад сім’ї та реєстрації за фактичним місцем проживання.

У прес-службі зазначили, що військовослужбовцям звільненим в запас, які перебувають на квартирному обліку до 28.03.2008 р . необхідно подати у відділ обліку та розподілу житла виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (вул. Грушевського, 21, каб.818) документи: довідку про склад сім’ї та реєстрацію (ЖЕО - форма 3); довідку про здачу житла за останнім місцем служби; довідку про наявність пільг (при наявності таких); ксерокопії паспортів всіх дорослих членів сім’ї (стор.1-4, 9-12) та довідку з ОБТІ (про наявність чи відсутність власності).

old_editor, 12.04.2008 10:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини