Порошенко зразка 2013 року виносить сам собі вирок нинішньому, зразка 2017 року – політтехнолог

Політтехнолог Сергій Гайдай пригадав виступ Петра Порошенка на TEDeх в Івано-Франківську у жовтні 2013 року.

«Політики, які обіцяють непереборні райські чертоги, популісти - які говорять, що потрібно тільки проголосувати за них - схожі на клоунів, яким вірять люди. Треба відноситься до влади як роботодавець до найманих працівників», - говорив тоді Порошенко.

За словами Гайдая, політики експлуатують тезу - всього відразу не зробиш, нам потрібні роки, тому що зміни відбуваються дуже повільно і поступово, на це потрібен час, зусилля, гроші.

«Я хочу категорично цьому заперечити. Зміни відбуваються або швидко - або ніколи. Люди або відчувають їх за лічені місяці, за перший, другий, третій рік - або вони переконуються, що тут змін чекати не варто. І подібний повільний темп тільки консервує відсталість, хабарництво, неефективність, непрозорість влади. І це значить, що тут ніхто нічого змінювати не збирається - через те, що для них це не вигідно. І нам нічого не залишається, як вимагати змін негайно - тут і зараз!» - вважає Гайдай.

За його словами, Порошенко зразка 2013 року виносить сам собі вирок нинішньому, зразка 2017 року.

«Я знаю в чому секрет. Це вороги його підмінили. Відразу після інавгурації. Просто зараз на Банковій сидить інша людина», - додав експерт.

Леся, 21.04.2017 09:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини