Новий Трудовий кодекс написаний під диктовку олігархів – міський голова

Депутати Івано-Франківської міської ради звернулися до Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України з вимогою не приймати Трудовий кодекс. Кажуть, що він написаний під диктовку олігархів.

«Цей законопроект є антиукраїнським та може призвести до найбільшої загрози – посиленій трудовій міграції з України.  Українці мають найнижчу в Європі заробітну плату, а частка комунальних тарифів у ній є критично великою – працездатна частина населення виїздить за кордон», - відзначив міський голова Руслан Марцінків.

За його словами, абсолютна більшість експертів, профспілок та зібрань трудових колективів заявляють, що новий Трудовий кодекс є менш соціально справедливим, ніж діючий.

«Тому ми стаємо на сторону малого та середнього бізнесу й пропонуємо запровадити прогресивну систему оподаткування за принципом «малий бізнес – малі податки, великий бізнес – великі податки». Та зменшити кількість регуляторних вимог та перевірок для малого та середнього бізнесу.  Адже як відомо, малий та середній бізнес – основа економіки нашого міста. Тому ми повинні дбати про те, щоб бізнесу було комфортно розвиватися», - відзначив міський голова.

Леся, 11.04.2017 15:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини