Поліцію ми вже пр*срали. Буде Аброськін і Аваков іще довгий час – волонтер

Голову Національної поліції в Донецькій області В’ячеслава Аброськіна призначили заступником голови Нацполіції України. За словами волонтера Віталія Дейнеги, тепер можна забути про реформу МВС.

«Шановні, а що ви хотіли? Рік тому декому з вас я пропонував мочити Авакова, а не Гайдука. Тоді уже було ясно що прийшов край тій вашій реформі МВС. Ви казали: "іще не край", "іще варто почекати", "ми не хочем підставляти Хатію" та багато іншого. Я досі переконаний, що тоді був шанс частково врятувати реформу. Я переконаний що шанс є на багатьох інших напрямах і зараз. Для цього треба тільки кучконутись навколо реально великої і важливої теми: контрабанда в зоні АТО, закупівлі озброєнь та інші мутки укроборонпрому, прийняття концепції розвитку СБУ (лежить не перший рік в АП на підписі), зняття "секретності" з корупційних схем і їх очільників (тут і ДОЗ, і перші особи СБУ - та кругом де крадуть у нас гриф "таємно"), ліквідація держспецзв'язку... продовжувати можна довго

А поліцію ми вже просрали. Буде Аброськін і Аваков іще довгий час.  Звикайте до такої "вашої нової поліції". Далі буде гірше», - написав у Фейсбуці волонтер.

Леся, 12.03.2017 13:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини