Бойовики обстріли 25 міст і сіл України. Є загиблі серед військових і цивільних - боєць

За минулу добу з усіх стволів і калібрів російськими бандитами були обстріляні 25 українських міст і сіл, в яких на даний момент проживають більше 500 000 людей, про це у Фейсбуці написав боєць Віталій Клим.

 «Найпотужнішим мінометним вогнем, великокаліберної артилерії і установками "Град" були обстріляні Авдіївка, Піски, Кам'янка, Дослідне, Гранітне, Луганське, Новгородське, Троїцьке, Мар'їнка, Верхньоторецьке, Водяне, Широкино, Новогригорівка, Старогнатівка, Красногорівка, Богданівка, Чермалик, Березове, Павлопіль , Гнутове, Водяне, Новозванівка, Кримське, Сизе, Новоолександрівка ... В Авдіївці точним вогнем артилерії були знищені пункти обігріву та прийому громадян, склади акумулювання зібраної волонтерської допомоги та Червоного Хреста. Двоє людей загинули, офіцер МНС у важкому стані в комі», - написав Клим.

Є втрати серед військових та цивільних.

«Серед наших воїнів непоправні втрати. В нерівній боротьбі з російськими терористами четверо хлопців загинуло, сімнадцять - поранені! Втрати серед мирних громадян 3 двохсотих, 5 трьохсотих», - написав Клим.

Леся, 03.02.2017 09:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини