Співробітники правоохоронних органів в суді над Заверухою погрожували застосувати силу – нардеп

Народний депутат від Прикарпаття Юрій Тимошенко, який вчора прикував себе наручниками до Віти Заверухи, говорить, що правоохоронці погрожували застосувати силу.

«Коли силовики «зачистили» зал від людей і залишилися лише я, Віта, адвокат та ще двоє активістів, мене оточили поліціянти і стали погрожувати, що їм не залишається нічого іншого, як застосувати силу», - написав у Фейсбуці Тимошенко.

За його словами, ситуацію зуміли залагодити нардепи, які приїхали на допомогу.

«І тут, на моє щастя, підоспів мій теперішній комбат Андрій Тетерук. За пару хвилин Олег Барна, Микола Величкович та Віталій Корчик – і поліція відступила. Андрій Тетерук почав з нами дуже виважену розмову і його залізна логіка багато в чому нас з Вітою переконала. Микола Величкович вів переговори з силовиками. Олег Барна обіцяв свою підтримку в майбутньому розгляді, Віталій теж підтримував нас і контролював ситуацію.  Всі нормальні люди, за винятком суддів, швидко порозумілися між собою і зробили все, щоб по-максимуму «розгребсти» все те, що суді нагадили.
Навіть серед правоохоронців знайшлися такі, яким згодом, в лікарні, я навіть подякував, особливо їхньому командирові. Серед них зустрів одного, з яким колись звільняв Слов’янськ і ми обоє були раді цій зустрічі»,
- написав Тимошенко.

Леся, 24.11.2016 07:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини