Захід вимагає капітуляції України в обмін на доступ до корумпованих мільярдних потоків Росії – політик

Віце-президент США Джо Байден розповів, що попередив президента Петра Порошенка про те, що п’ять карг готові відмінити санкції проти Росії. Офіційна причина – відсутність реформ в Україні.

На думку прикарпатського політика Юрія Романюка «Захід вимагає капітуляції і «здачі» України в обмін на прискорений доступ до корумпованих мільярдних потоків Росії», про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«За останніми висловлюваннями Байдена, щодо можливого зняття санкцій з Росії деякими країнами Європейським союзу, у випадку непроведення Україною реформ та невиконання Мінських домовленостей, насправді приховується натяк на неминучу капітуляцію України і Заходу перед корумпованою бандою Путіна, під надуманими приводами для "відмазки"! США і Захід не стільки турбує потреба негайного та беззаперечного відновлення територіальної цілісності України і припинення окупації російськими військами та підконтрольними Кремлю озброєними бандами колаборантів, як міфічно придумана примара обов’язкового реформування державного устрою в Україні?» - пише Романюк.

Леся, 22.09.2016 14:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини