Не потрібно вдавати цнотливість і наївність – Балога відповів Солов’ю на заяву про реванш проросійських сил на Херсонщині

Молодий нардеп з БПП від Прикарпаття Юрій Соловей жаліється, що на Херсонщині, яка у нас прифронтова, «відбувся реванш проросійських сил», в результаті якого його товариша з УДАР-у відправили у відставку з посади голови облради, пише у Фейсбуці нардеп Віктор Балога.

«Як виявилося, головний «проросійський реваншист» – це партія «Наш край». Саме та політична сила, до створення, розкрути і хорошого результату якої на останніх виборах приклала руку Банкова. Інший головний «проросійський реваншист» - це «Опозиційний блок», який є партнером Банкової у ВР і в критичні моменти підголосовує по команді», - написав Балога.

За його словами, рішення про зняття голови обласної ради приймалося не в Кремлі.

«Може молодий політик трохи не вкурсі, але рішення щодо його соратника приймали не в Кремлі, а на Банковій. Тому, не потрібно вдавати цнотливість і наївність. Така гірка правда для депутатів від БПП, які мовчки голосують з колишніми регіоналами, а потім піднімають істерику, коли їх зливають.

От, наприклад, на Закарпатті такий самий «проросійський реванш» відбувся ще рік тому, коли БПП утворила більшість з «Опозиційним блоком» і «Відродженням». Але тоді це нікого в БПП не хвилювало. Не хвилює і зараз, саме тому такий парад «проросійських реваншів» буде тривати по всій Україні. Поки людям не увірветься терпець», - написав Балога.

Леся, 12.09.2016 16:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини