Якщо РФ буде потрібно, то захопить заробітчан із Галичини і змусять їх сказати, що вони із полку Бандери – політик

Кримські провокації свідчать про те, що концепція «не провокувати» Росію не діє, про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав політолог Петро Олещук.

«Путін, коли йому буде потрібно, сам себе спровокує. От в Криму ФСБ взагалі не турбувалося щодо українських "терористичних організацій". Вони їх вигадали самі. Самі "призначили" терористів, і тепер цим обґрунтовують агресію. Їм просто ліньки було шукати реальні організації українських націоналістів, провокувати їх на якісь дії. Розбиратися в програмових положення українських ультра-правих, та у формах їх організаційного оформлення. Навіщо це все. Живе якісь будівельник із Борислава в Криму - от він, терорист. Все», - написав політолог.

Проте, за його словами, якщо ФСБ буде потрібно, то вона затримає заробітчан із Західної України.

«Не сумнівейтеся. Якщо завтра їм буде потрібно, то вони схоплять 2-3 заробітчан з Галичини або Волині, битимуть їх дня 2-3, а потім вони на камеру прочитають будь-що. Наприклад, що вони бійці елітного "Уніатського полку імені Степана Бандери та Адольфа Гітлера", діють за наказом Міноборони України, заслані підірвати Храм Христа Спасителя. А їх база - це, наприклад, якійсь аеродром поруч з російським кордоном. І поки журналісти всього світу будуть шукати якісь сенс у цій маячні, удари вже будуть нанесені», - написав політолог.

Леся, 12.08.2016 13:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини