Чим мер Франківська кращий за олігархів? Його теж будуть захищати загони учасників АТО – волонтер

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на оперативній нараді заявив про те, що муніципальна варта буде створена, не зважаючи на протести громадських активістів та учасників АТО. Більше того, він повідомив, що у «варту» будуть входити люди, які раніше служили в зоні проведення антитерористичної операції.

«Наш мер потребує захисту. Цього разу його будуть захищати цілі загони учасників АТО. Чим він кращий від олігархів. які в свій час створювали свої батальйони», - написала на своїй сторінці у Фейсбуці волонтер, громадський активіст Наталія Сербин.

Вона запропонувала міському голові сформувати у загони жінок, така варта, за її словами, виглядала би красиво.

«Враховуючи, що в Україні війна, то було б доречно муніципальну варту створити з жінок. 
Я не знаю чи багато жінок погодилися б охороняти нашого мера, але коли б Руслан Романович йшов по місту, то це було б принаймні красиво»
, - написала Сербин.

Нагадаємо, в Івано-Франківську планують створити муніципальну варту, яка буде підкорятися лише одній людині – міському голові. На її фінансування в бюджеті начебто уже заклали мільйон гривень. Громадські активісти виступили проти створення варти, її називають армією Марцінківа. Мешканці Івано-Франківська також зареєстрували петицію, в якій просять не створювати таку муніципальну варту.


Леся, 03.08.2016 08:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини