На 85 окрузі Івано-Франківщина розпочався наймасштабніший зрив виборів за всю історію - нардеп

Нардеп Ігор Мосійчук заявив про те, що на Прикарпатті готується зрив виборів, про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Прошу вважати це моїм офіційним депутатським зверненням. На 85 окрузі Івано-Франківщина розпочався наймасштабніший зрив виборів за всю історію виборчих кампаній в Україні», - написав депутат.

За його словами, згідно зі статтею 33 Закону України «Про вибори народних депутатів» перше засідання ДВК скликається її головою не пізніше як на третій день після утворення. Тобто перші засідання ДВК мали би відбутися вчора, 4 липня, до опівночі.

«Вчора станом на 18:00 змогли провести перше засідання лише 3-и ДВК зі 166-ти. А до 00:00 години вчорашнього дня, перші засідання провели лише 7 ДВК. Впевнений на 100%, що це заздалегідь чітко спланована операція по зриву виборів, яку потрібно розслідувати і притягти до відповідальності винних. Якщо в це питання не втрутяться правоохоронні органи, то вже сьогодні можна вважати, що виборів на 85 окрузі не відбудуться. Ставлю це питання на особистий контроль!» - написав нардеп.

Леся, 05.07.2016 20:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини