Водії маршруту №25 ігнорують зміни у своєму маршруті

Про це розповіла очевидиця Надія Іваночко-Дронь.

"Майже щодня їжджу 25-м маршрутом (колишній 85). На зупинці "вул. Хіміків" ( за маг. "Тростянецький") переважно всі водії питають, чи є пасажири до Тролейбусного депо ...... І якщо нема, то просто туди не їдуть. Яке право вони мають таке робити? Там же є дві зупинки, на яких, можливо, чекають люди!", - розповідає вона.

Жінка також розповіла, що була однією з тих пасажирів, які так і не дочекалися своєї маршрутки, оскільки та оминула необхідну зупинку. 

"Я сама одного разу чекала на Тролейбусній навпроти церкви, маршрутка виїхала з Хіміків і повернула замість до Тролейбусного депо - у протилежний бік до 18-ї школи.... Я тоді дійшла туди (автобус ще стояв) і питаю у водія, чому він таке зробив??? На що він відповів, що він вже мав з'їжджати з маршруту..... Але чомусь не з'їхав, а набрав повно пасажирів і поїхав далі....Це був номер АТ 1117 АА, водій такий старшого віку, з сивиною, коротко стрижений.... Це було десь два тижні тому.... А позавчора знову та сама історія.... Я чекала біля 18-ї школи і бачила, що автобус виїхав з Хіміків і повернув так само (ігноруючи Тролейбусне депо знову)".
Леся, 27.06.2016 13:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини