Депутати «Волі» просять Сича звільнити Скрипничука

Депутатиз  партії «Воля» звернулися до голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича із проханням звільнити керуючого справами обласної ради Василя Скрипничука, про це сказано на сторінці «Воля Прикарпаття» у Фейсбуці. Також вони просять розпочати процедуру відкликання Скрипничука із депутатів.

«Той факт, що Сич підписав заяву Скрипничука про «відпустку з можливим звільненням» сприймається суспільством як намагання виправдати свого однопартійця та уникнути відповідальності за таку неприйнятну поведінку», - сказано у повідомленні.

«Висловлювання Олександра Сича щодо того, що Василь Скрипничук так поводився у неробочий час, може означати лише те, що посадові особи місцевого самоврядування можуть принижувати людей у неробочий час. Крім того присяга посадової особи місцевого самоврядування, Конституція та закони України діють не лише в робочий час з 8:00 до 18:00, а є нормами постійної дії

Приниження людської гідності, образи, перебування в публічних місцях у стані алкогольного сп’яніння, перешкоджання професійній роботі журналістів та зверхня і зневажлива поведінка є неприпустимою для депутатів від Прикарпаття та посадових осіб обласної ради», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, у минулу суботу Скрипничук влаштував скандал через те, що в приміщенні обласної ради була встановлена інсталяція «Вапно». Телефоном він просив голову обласної ради дозволу вивести з приміщення «крокодилів», проте, очевидно, отримав відмову. Тоді Скрипничук повідомив, що у понеділок напише заяву на звільнення.

Мешканці міста вважають, що Скрипничук знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Леся, 13.06.2016 19:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини