Дружина козака Гаврилюка про прес-конференцію: Просто зібрали всіх журналістів в одному місці

Дружина народного депутата Михайла Гаврилюка коломиянка Ярина заявила, що вони із чоловіком не орендували пафосного залу для того, щоби лати прес-конференцію, про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці. А прес-конференцію організували, щоби зекономити час.

«Ми не орендували пафосний зал для прес-конференції, щоб повідомити деталі весілля, а просто зібрали ВСІХ журналістів, які нам телефонували, в одному місці. Зробили ми це для того, щоб Михайлові не доводилось давати інтерв'ю кожному каналу чи газеті окремо. А йому це робити довелося би, бо спокою не було від того дня, коли стало відомо про весілля», - розповіла Ярина.

«Також у будівлі, де відбувалося це дійство, знаходиться офіс "Козацької Звитяги", організації Михайла. Саме тому нам дозволили скликати туди всіх бажаючих. Ми на цьому наголошували неодноразово, але тільки деякі представники ЗМІ врахували цей факт. Усі ж інші зробили вигляд, що "не почули". Я не є людина публічна, і до останнього не хотіла давати ніяких коментарів, але вирішила підтримати чоловіка і особисто заявити про себе, щоб не читати "вражаючі факти" про себе від так званих друзів», - написала Ярина.

Нагадаємо, козак Гаврилюк одружився на мешканці Прикарпаття Ярині. За словами хресного батька дівчини,весілля було не дуже великим, а гості дарували молодятам долари.

Окрім того, на прес-конференції Гаврилюк повідомив, що чекає разом із Яриню на народження сина. Згодом Яринаопублікувала у соцмережах фото із свого весілля.

Леся, 03.06.2016 13:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини