Ситуація загострюється: бойовики посилили обстріли у напрямку Маріуполя

Ситуація у зоні проведення АТО має тенденцію до загострення. Минулої доби російсько-терористичні бандформування 51 раз відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Посилились обстріли на Маріупольському напрямку, де зафіксовано 35 випадків відкриття вогню. Під обстрілами ворога опинились укріплення в районі Водяного, Гнутового, Талаківки та Широкиного. З зенітної установки ЗУ-23 бойовики обстріляли позиції під Новотроїцьким.

Російські найманці неодноразово вели вогонь по українських позиціях в районі Авдіївки зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, а також мінометів калібру 82 мм. 

Укріплення українських бійців на підступах до Новоселівки Другої противник обстріляв у другій половині дня та випустили із заборонених Мінськими угодами зброї, а саме 120 мм мінометів 23 міни.

Ворог посилив свої дії в районі Світлодарської дуги, де наші позиції потрапили під вогонь стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів великого калібру.

«Окрім того, активізувались диверсійно-розвідувальні групи ворога. Так близько 19.00 неподалік Марїнки та о 20.00 в районі Троїцького спостережні пости ЗСУ виявили ДРГ у складі 10 осіб, що мали за мету проникнути в наш тил. В результаті прийнятих оперативних заходів наміри бойовиків були зірвані, і вони відступили», - відзначають у прес-центрі.

На Луганщині доба пройшла відносно спокійно.

Леся, 02.06.2016 08:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини