У Радикальній партії назвали Шкутяка достойною та свідомою людиною

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук привітав призначення Петра Шкутяка на посаду голови департаменту внутрішньої безпеки ГПУ, як людини достойної і свідомої, про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Та чи зможе він очистити прогнившу на 90% прокуратуру, що являє собою замкнуту корумповану систему? Її потрібно позбавити повноважень ведення слідства і процесуального керівництва, фактично ліквідувати, залишивши лише 10% прокурорів, з яких сформувати департамент в складі Міністерства юстиції, як це є в цивілізованих країнах. Очищення прокуратури має бути тотальним – починаючи з районних прокуратур в областях і закінчуючи Генеральною. Зараз влада використовує прокуратуру як інструмент для своїх політичних маніпуляцій: потрібні справи відкриваються, інші потрібні, такі як офшорний скандал, не розслідуються, по іншим з’являються гучні докази, що штучно набувають медійного розголосу, щоб відволікти увагу від незручних питань», - написав Мосійчук.

За його словами, прикладом цього є «амбарна книга» Віктора Януковича, яка була передана до НАБУ лише зараз, і на яку тепер активно перетягують увагу від розслідування офшорів Президента Петра Порошенка і його оточення.

Нагадаємо, вчора прикарпатця Петра Шкутяка призначили очільником управління внутрішньої безпеки ГПУ.


Леся, 31.05.2016 12:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини