Мочанов закликав на проміжних виборах у Калуші голосувати за Кошулинського

За інформацією волонтера, автогонщика і музиканта Олексія Мочанова на проміжних виборах на мажоритарному окрузі №85 із центром у Калуші балотуватиметься свободівець, колишній віце-спікер Руслан Кошулинський, а також колишній голова Верховної Ради Володимир Литвин, про це Мочанов написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Йде Руслан Кошулинський і колишній спікер ВРУ, колишній глава АП у Кучми, брат двох генералів, прикордонного та Іловайського - Володимир Староста Литвин. Я в цьому окрузі однозначно за Руслана Кошулинського. Він - заслужив. Заробив. Поважаю. Вірю. І так, я давно і принципово проти негідника Литвина», - написав Мочанов.

За його словами, якби він міг агітувати в Калуші, то просив би підтримати Кошулинського.

«Якби міг агітувати когось в Калуші з тих, з ким разом стояли біля Лядських воріт ночами на Майдані - закликав би голосувати в найвищий законодавчий орган країни - за Кошулинського», - написав Мочанов.

Нагадаємо, за інформацією голови Івано-Франківської обласної ради, свободівця Олександра Сича, партія ще не провела з’їзд і не визначилася офіційно із тим, хто балотуватиметься на 85 мажоритарному окрузі.


Леся, 30.05.2016 08:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини