Самооборона вимагає справедливого суду над Ілитчуком на території України, а не в зоні АТО

«Народна Самооборона Івано-Франківської області» у місті Івано-Франківську підтримує офіційну заяву обласного осередку прийняту на загальних зборах громадської організації із приводу ситуація, яка склалася з  прикарпатцем Романом Ілитчуком, про це у Фейсбуці повідомив самооборонівець Тарас Дем’янів.

За його інформацією, «Народна самооборона Івано-Франківської області» постановила «приїхати на суд, щоб підтримати побратима та не дозволити здійснитися свавіллю».

«Вбачаємо в діях правоохоронних органів невідповідні до законодавства дії та пред’явлення не суміжних з дійсністю статей ККУ. Тому ми виражаємо протест та свою позицію, щодо правильного та справедливого суду, тому що боєць котрий вірою і правдою служить Батьківщині та отримав дві нагороди не може бути злочинцем такої категорії, що йому інкримінують. Ми вимагаємо справедливого розгляду справи на території України, а не в зоні АТО», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вчора, самооборона організувала акцію протесту, вимагала справедливого розгляду справи Романа Ілитчука. Його судять за те, що він став на захист айдарівців, яких били п’яні поліцейські.


Леся, 24.05.2016 08:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини