Москаль зустрівся з колишніми регіоналами, кримінальним авторитетом і людиною із оточення Медведчука - політолог

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль провів зустріч із колишніми регіоналами, кримінальним авторитетом та людиною із близького оточення лідера «Українського вибору» Віктора Медведчука, про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав політолог родом із Прикарпаття Юрій Палійчук.

«Тут Геннадій Геннадійович зустрічається з поважними гостями: Хомутиннік, Геллєр, Блюк (більш відомий як Михайло Ланьо). Можу помилятися, але на фото, другий праворуч від Москаля – це здається керівник місцевого осередку організації «Український вибір» і колишній швагро Віктора Медведчука – Іван Чубірко. Просто немає жодного фото, де б цього учасника зустрічі можна було роздивитися в анфас, але по профілю це він.

Менше з тим, головне, навпроти Москаля сидять четверо депутатів, які голосували за диктаторські закони – Геллер, Бондар, Хомутиннік, Ланьо. З них, принаймні, один мав проблеми з законом, тобто, являється потенційним клієнтом генерала міліції Москаля. А щодо іншого є підстави вважати, що він є одним із головних схемщиків по митниці», - написав Палійчук.

За його словами, Москаль навіть вибачився перед Хомутинніком за те, що звинувачував його по питаннях контрабанди в області.

«Про що говорили ці люди можна лише здогадуватися. На офіційному сайті Закарпатської ОДА, як і на сайті Москаля, про зустріч жодного слова, хоча, як бачимо по фото, зустрічалися вони не в ресторані, і не вдома в Москаля. Лише прес-служба Закарпатської обласної організації партії «Відродження», пише, що «мета зустрічі – налагодити більш тісну співпрацю між законодавчою та виконавчою гілками влади і завдяки цьому вирішити проблеми, які заважають регіону розвиватися».

Тобто, регіонали, кримінальний авторитет і людина з близького оточення Медведчука домовляються з чиновником про "співпрацю" і "розвиток регіону". По-моєму, це повноцінний сюжет для Служби безпеки України», - написав Палійчук.

 

Леся, 23.05.2016 12:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини