У Верховній Раді спробують за схемою призначення генпрокурора проголосувати за закон про вибори на окупованих територіях - нардеп

Російський президент Володимир Путін і провідники його впливу в Україні - олігархи на чолі з Петром Порошенком - готуються провести голосами більшості в парламенті закон про вибори в Донецьку та Луганську, про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише нардеп Єгор Соболєв.

«Там можуть бути слова про поліцейську місію ОБСЄ, про необхідність відновлення роботи українських партій та медіа, про виведення військ. Насправді Путіну потрібний будь-який папірець, щоб легітимізувати введення в Україну "троянського коня" - трьох мільйонів зазомбованих громадян "ДНР-ЛНР" з підготовленими "політичними представниками", "суддями" та "народною міліцією», - пише нардеп.

За його словами, тоді в Україні справді розпочнеться громадянська війна, що і потрібно агресору, який тоді зможе сказати Заходу «я ж вам говорив, до чого тут я, Україна нездатна бути державою, там репресують російськомовне населення».

«На жаль, зараз проведення таких "виборів" підтримують адміністрація Барака Обами, канцлер Ангела Меркель та Президент Олланд. Американському Президенту в січні складати повноваження і йому легше публічно оголосити, що "проблема України" вирішена "мирним шляхом". В Берліні і Парижі - величезний тиск російських агентів впливу, які активують місцевий бізнес, якому вигідно скасування санкцій проти Росії. До того ж наш Президент демонструє всьому світу, що він сам за цей варіант, нездатний воювати проти Путіна і все більше асоціюється в світі з корупцією, з чим чого жоден західний політик не хоче стояти поруч», - написав Соболєв.

Він відзначає, що більшість в Раді спробує проголосувати за такі «вибори» раптово і миттєво, як призначила Генпрокурора. Статися це може у будь-який день до завершення голосувань в середині липня.

Леся, 20.05.2016 10:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини