Сьогодні в режимі бліц може бути призначений Генпрокурор - нардеп

Сьогодні у Верховній Раді можуть не лише проголосувати зміни д закону про прокуратуру, а й призначити нового Генпрокурора, написав на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп Віктор Чумак.

«Сьогодні в режимі бліц може бути призначений Генпрокурор. До обіду планують прийняти проект закону 4645 , який не винесений до порядку денного, текст якого не розданих народним депутатам, а після обіду призначити і самого Генпрокурора - Юрія Луценка», - написав нардеп.

За його словами, за обідню перерву, спікер Андрій Парубій, зобов'язаний його підписати, передати Президенту Петру Порошенко.

«Той провести експертизу, отримати відповіді від всіх причетних міністерств та відомств думки щодо застосування/не застосування права "вето", підписати його, оприлюднити в газеті Голос України , підготувати подання на призначення Генпрокурора, направити його до ВРУ, комітет ВРУ розглянути подану кандидатуру, внести постанову до Голови ВРУ, отримати , висновки юридичного та головного науковоекспртного управлінь і внести в зал. Зал проголосувати за внесену постанову. Президент видати відповідний Указ.  І все це само собою в абсолютно законний спосіб», - написав Чумак.

Леся, 12.05.2016 10:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини