На травневі свята до цілодобового чергування залучено понад 25 тисяч поліцейських і бійців Нацгвардії - Шкіряк

Всі підрозділи МВС, Нацполіція, Національна гвардія, ДПСУ та ДСНС готові до виконання поставлених задач під час вшанування Дня пам’яті жертв Другої світової війни, перемоги над фашизмом та інших заходів 8-9 травня. Наразі, сил і засобів для забезпечення охорони громадського порядку цілком достатньо, написав на своїй сторінці у Фейсбуці радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

«В разі потреби, негайно можуть бути залучені підрозділи, що перебувають в резерві. Правоохоронці продовжують нести службу в посиленому режимі на території всієї країни.  З метою недопущення та упередження провокацій, що можуть бути підготовлені російськими спецслужбами разом з представниками деструктивних проросійських політсил та організацій в Україні, спільно з підрозділами СБУ тривають контртерористичні заходи в низці областей», - написав Шкіряк.

За його інформацією, до цілодобового чергування залучено понад 25 тисяч поліцейських і бійців спецпідрозділів Нацгвардії. 

«Правоохоронці налаштовані рішуче і будуть жорстко та адекватно реагувати на будь-які спроби дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні.  Задля національної безпеки, захисту конституційного ладу, прав і свобод, а також недоторканості життя і спокою мирних громадян, можуть бути застосовані усі необхідні сили та засоби, що визначені Законами України та відповідними нормативними актами, що регламентують діяльність правоохоронних органів», - написав Шкіряк.

Він закликав усіх громадян, що братимуть участь у заходах 8-9 травня бути виваженими і стриманими, зберігати холодний розум і не вдаватися до жодних протиправних та радикальних дій.

Леся, 08.05.2016 12:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини