Шкода, що Господь забирає кращих. Активісти провідали могилу загиблого Шумахера

Активісти штабу Національного руху «ДІЯ» відвідали могилу Юрія Дутчака (др. Шумахера) в його рідному селі на Буковині. Запаленням свічок та молитвою віддали шану активісту та волонтеру, котрий загинув 23 липня 2014 року під час поїздки з волонтерською метою до 5 батальйону.

«Тяжко говорити про молодих хлопців, у яких забрала життя ворожа куля. Сьогодні і в нашого побратима Юри Дутчака мало б бути день народження, та не судилось. Юрко один із перших, хто загинув на сході від ворожої кулі. Молодий, енергійний, завжди готовий прийти на допомогу та й у тій злощасній ситуації йшов на допомогу нашим захисникам. Знаю Юрка з часів Майдану. Після приїзду з Києва зголосився на керівника Городенківського осередку ПС. Все починав з нуля. Своїми завзяттям та рішучістю зайнявся розбудовою та боротьбою. Великий мрійник – завжди усмішка та оптимістичний погляд. З такими як Юрко можна було йти в розвідку. Шкода, що Господь забирає кращих» – згадує про побратима прикарпатець  Василь Абрамів (др. Смерека).

Юрій Дутчак загинув 23 липня 2014 року, коли віз на схід допомогу побратимів. Авто активістів потрапило під ворожий обстріл.

Леся, 24.04.2016 19:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини