Українці є нацією третього світу, тому заслуговують на «ні» від Нідерландів – свободівець

За попередніми даними 61% виборців, які прийняли участь у референдумі із питання ратифікації договору між Україною та ЄС, сказали «ні» Україні.

За словами свободівця Олександра Аронця, такий результат є очікуваним.

«Голландці сприймають українську владу як якихось типових представників "руской мафії", яких вони бачили у фільмах, які тотально займаються корупцією, тому, так, чи інакше, за їх думкою, українці не отримають вигод від економічної асоціації з ЄС, її отримають лише мафіозі.
Власне їхнє спрощене бачення дуже близьке до істини. А особливо після офшорного скандалу, де Порошенко засвітився, голландці просто переконались у своїх здогадках»,
- написав Аронець на своїй сторінці у Фейсбуці.

Разом з тим, він вважає, що українська влада нічого не зробила для того, щоби змінити думку голландців.

«І українська влада не зробила нічого, аби зруйнувати стереотипи голландців. Порошенко, замість того, щоб останній тиждень перед референдумом не вилізати з Нідерландів, йти до людей і переконувати їх ОСОБИСТО, аби показати, що він, Президент України - простий, типовий європеєць, він ламає український парламент через коліно, аби призначити свою людину прем'єром, а потім їде в Японію. В очах голландців Порошенко після референдуму назавжди залишиться "руськім мафіозі", який не має нічого спільного з Європою і європейцями. А українці - нацією третього світу, яка обирає собі у владу криміналітет. Тому цілком заслуговують на "ні" від Нідерландів», - написав Аронець.

 

Леся, 07.04.2016 06:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини