Путін виводить війська із Сирії, бо отримав гарантії США і ЄС, що санкції знімуть - політик

Сьогодні, 15 березня, розпочинається виведення російських військ із Сирії. Такий наказ, російський ПрезидентВолодимир Путін віддав вчора.

Разом з тим, прикарпатський політик Юрій Романюк вважає, що Путін виводить війська з Сирії не тому, що виконав поставлені завдання, а тому, що США і Захід остаточно притиснули його Женевськими переговорами та зобов’язаннями, від яких він не міг безкарно ухилитися.

«Путін допоміг втриматися Асаду, допоміг відвоювати більше половини території контрольованої Асадом, пролобіював для Росії нову авіабазу, випробував у бойових умовах свою бойову техніку, особовий склад, нові види озброєнь, тощо, нав’язав Заходу і США свою брудну гру в ілюзіях сторгуватися Сирією в обмін на Крим і Донбас зокрема та Україну загалом….
Подальше безкарне перебування Росії в Сирії з метою все бомбити - завершилося ультимативною погрозою США знову зробити Росії дуже боляче!
Мій прогноз, що Путін виводить свої війська з Сирії, внаслідок отримання гарантій США і Заходу (ФРН і Франції) - не продовжувати проти Росії "Донецький" пакет санкцій, після 30 червня ц.р.
Дай Боже, аби я помилився!»
 - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Романюк.

Леся, 15.03.2016 06:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини