Нардеп звинуватив канал Коломойського у брехні

Народний депутат від Прикарпаття Юрій Соловей звинуватив телеканал «1+1» у тому, що він подає, на його думку, недостовірну інформацію. Мова йде про ремонт дороги Косів-Татарів, на яку витратили мільйони гривень. Попри те, що ремонт відбувся всього кілька місяців тому, на шляху уже з’являються ями.

Тендер на ремонт дороги виграла фірма «ШлхБулЛім», за даними ЗМІ, саме її інтереси лобіював Соловей.

«Довго не довелось чекати. Як і прогнозував минулого тижня - цього тижня чергова порція бруду від 1+1 та Фіртки. Забули правда сказати, що дорога, яка відремонтована сьогодні тільки в нижньому шарі і з весни там ще повинен бути верхній 4 см шар. 
Цікаво, чому ці засоби масової дезінформації не розказують суспільству про тендер де Шевченко переламав тендерний комітет знявши попередньо 4 компанії і був визнаний переможцем давши на 70 млн гривень більше, що в 1,5 раза більше за всі витрати на дорогу Р-24. 
Чому не розказують про кримінальні справи порушенні за розкрадання коштів в розмірі 22 млн гривень на будівництві дороги Івано-Франківськ-Львів. Чому не говорять, що вартість дороги Івано-Франківськ-Львів коштувало бюджету України 6,5 млн грн/км на відміну від 2 млн/км Р-24. Але дуже добре, що ми створили НАБу, яке я впевнений на відміну від 1+1 та Фіртки скаже своє слово по діях великого будуна доріг»
, - написав у Фейсбуці Юрій Соловей. 

Леся, 11.03.2016 10:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини