Гриценко робив все, щоб не допустити в парламент нову генерацію політичної еліти – громадський активіст

В 2014 році політик Анатолій Гриценко завалив рейтинг партії «Громадянська Позиція».

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав громадський активіст із Прикарпаття Роман Реведжук, який тоді підтримував партію, та агітував за Гриценка.

За словами Реведжука, лідер «Громадянської позиції» використав Василя Гацько, Віталія Шабуніна, Марину Солов'йову, Олега Дерев'янка та інших професійних політиків.

«Він їх просто використав, красуючись на їхньому фоні, розповідаючи про війну і критикуючи всіх, робив це свідомо, щоб не допустити в парламент нову генерацію політичної еліти!

Цей тупий солдафон, не зробивши нічого суттєвого для цілісності України, а навпаки розколюючи суспільну єдність своєю позицією. Він не будучи жодного разу в АТО, приходив з загаром на обличчі в ефір до Шустера розповідав всім як треба жити, плюючи українцям в лице котрі голосували за нього, критикував всю політику і розказував який він профі. Тільки мені незрозуміло в чому і чого цього брехуна не вигнав звідти!» - написав Реведжук.

Нагадаємо, за його словами, неприпустимо, що людина із президентськими амбіціями бере шлюб у церкві Московського патріархату.


Леся, 09.03.2016 07:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини