Клімкін може стати наступним прем’єром - нардеп

Голова МЗС Павло Клімкін може претендувати на пост голови Кабімну.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Андрій Лозовий.

«Коли прочитав, що Климкін може стати прем'єр-міністром, був певен, що це фейк. Ну, об'єктивно, який з нього прем'єр-міністр?.. Але виявилось, це справді так. І ймовірність його кандидування на керманича уряду від БПП справді висока. Мовляв, з Клімкіна буде хороший перегорник із МВФ, ЄБРР, керівництвом західних держав і москалями водночас», - написав Лозовий.

За його словами, таке призначення може бути катастрофою національного масштабу.

«Уявіть собі: прем'єр, який таку відповідальність елементарно не потягне як менеджер (він і одним міністерством керує абияк), і обслуговує НЕ ІНТЕРЕСИ УКРАЇНИ, натомістьслужить трьом господарям паралельно, один з яких - наш ГОЛОВНИЙ ВОРОГ. Прем'єр Климкін точно не матиме жорсткої антиросійської позиції. Прем'єр Климкін точно не ставитиме на меті перемогу у війні. Прем'єр Климкін точно не буде захищати інтерес національного виробника (крім тих, які у орбіті АП). Прем'єр Климкін точно не шукатиме шляхів енергетичної незалежності від Москви. Прем'єр Климкін - це "сіра" зона Європи в Києві, а не в "ДНР"/"ЛНР"», - вважає Лозовий.

Окрім того, він нагадує, що Клімкіна призначили головою МЗС як компромісний варіант між Німеччиною та Росією. Нардеп каже, що на нього одразу впливають три людини – канцлер Ангела Меркель, Президент Петро Порошенко та Президент Володимир Путін.

Леся, 02.03.2016 08:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини