Учнівські створюють школярам проблеми: водії маршруток почали ігнорувати дітей

Із початку другого семестру школярі у робочі дні із ранку до сьомої вечора мають право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті. Щоби скористатися пільгою їм потрібно лише пред’явити водієві учнівський квиток.

Проте франківці нарікають, у дітей з’явилися проблеми – водії маршруток їх ігнорують, не зупиняються на зупинках, або кажуть, що не їдуть у потрібному дитині напрямку.

«Маршрутки тупо ігнорують дітей з їх учнівськими квитками. Дитина 30 хв. сьогодні зранку прочекала на зупинці фізкультурного технікума (з плавання в школу). Необхідний маршрут №29 (обл.лікарня-АС3) один не зупинився, інший сказав, що не їде в потрібному напрямку. Всі інші маршрути (щоб пересісти і добратися якось до школи) - просто не зупинялися на зупинці, коли вона чекала одна. І дитина вже готова була заплатити - але ж падли навіть не зупиняють, а тікають від тих дітей як від прокажених», - пишуть батьки у соймережах.

Окрім того, вчора водій 22 маршруту висадив із новенького автобусу дитину, яка поверталася ввечері із художньої школи. Логіка залізна – водять безкоштовно дітей до 19 години, а у той час була уже восьма вечора.

Леся, 11.02.2016 09:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини