Небезпечне сусідство? Мешканці села виступили проти реабілітаційного центру

Мешканці прикарпатського села Клузів випадково дізналися, що в одному із будинків відкрили реабілітаційний центр для людей, які страждають від алкоголізму, наркоманії та ігроманії. Дізнались про небезпечне сусідство, коли побачили на вулиці молодих чоловіків, яких вивели на прогулянку.

Кажуть, що їм лячно мешкати поряд із людьми, які потребують реабілітації. Тим більше, живуть вони в будинку за заґратованими вікнами.

Обурює їх те, що ніхто не поставив їх до відома, що у селі створили такий собі реабілітаційний центр мешканець Полтавщини.

Разом з тим, голова ГО «Хвиля» Ігор Апухтін каже, у будинку мешкають люди із центральної та східної України, їм просто допомагають вирватися із того середовища, де вони були. Нічого страшного не бачить у реабілітаційному центрі і власник помешкання. Каже, що знаходився там протягом кількох годин. Хлопці просто весь час слухають лекції.

Втім мешканці Клузова не вірять в те, що все так безпечно, як намагаються їм розповісти. Кажуть, що контингент дійсно, небезпечний, а в будинках поруч мешкають діти.

Леся, 04.02.2016 08:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини