Учасникам АТО не дають земельні ділянки, бо на них поклала око будівельна компанія

У Богородчанах для учасників АТО земельних ділянок немає. Принаймні про це говорить Василь, який минулого року проходив службу в Маріуполі. За його словами, він спілкувався із головою селищної ради Ростиславом Зарембою, і той сказав, що бійцям АТО немає на що розраховувати, оскільки вільних земельних ділянок у селищі просто немає.

Ця інформація не відповідає дійсності, оскільки майже у центрі міста є велика вільна земельна ділянка, яку хочуть продати з аукціону будівельній компанії, щоби та могла звести багатоквартирний будинок. Начебто Заремба у коментарях бійцеві сказав, що він не має наміру віддавати бійцям АТО безкоштовно землю.

За словами Василя, у Богородчанах на земельні ділянки претендує близько 60 учасників АТО. Ще 24 учасника отримали ділянки у меліоративній зоні, де будуватися неможливо. Каже, що до учасників АТО ставляться як до попрошайок, і намагаються від них якомога швидша відкараскатися.

Разом з тим, Василь говорить, що побував на прийомі у заступника голови Івано-Франківської ОДА Ярослава Паранюка і той його запевнив, що селищна рада не може віддати вільні земельні ділянки під будівництво багатоквартирного будинку. Говорить, що питання учасників АТО мають бути у пріоритеті.

Відомо, що уже у четвер у Богородчанах має відбутися сесія. Учасники АТО переживають, що на ній буде прийняте рішення про те, щоби вільні земельні ділянки продати з аукціону.

 

Леся, 25.01.2016 14:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини