Де справедливість? Мінфін може подавати несвоєчасно закони, а підприємців штрафують за затриманий звіт – громадський активіст

Підприємці Івано-Франківська не розуміють, чому вищі органи влади дозволяють собі порушувати закон, і не нести за це жодної відповідальності, а простим людям цього робити не можна.

Зокрема, про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише голова ГО «Комітет підприємців міста Івано-Франківська» Ігор Метлюх.

«От мені цікаво, чому уряд може порушувати всі можливі терміни для подачі у парламент законопроектів про зміни до Податкового кодексу і бюджет, а, наприклад, за несвоєчасну подачу звітності простим підприємцем одразу передбачені штрафні санкції? Якщо мінфін, на чолі з Яресько і Макеєвою пишуть усілякі нісенітниці, то парламент береться швиденько все підправити, коротше, зробити роботу за них. То най узаконять так ж практику і для звітів спрощенців та бухгалтерів! Не подаєш нічого своєчасно-не проблема. Подав із помилками-нічого страшного, податківці мають самі взяти та переписати, тільки запросити, щоб свій підпис і печатку поставив! Чудова практика! Усі мають бути у рівних умовах, хіба ні?!» - написав Метлюх.

Леся, 19.12.2015 11:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини