Наїзди на волонтерів продовжується. Ми стали не потрібні цій владі – Лоп’янецький

Вчора, 25 листопада, у самооборонівця Василя Дутчука відбувся обшук.

Про це у Фейсбуці повідомив Юрій Лопянецький.

«Чи в межах чинного законодавства? От тут є питання. Перше - як завжди привели із собою понятих, в якості, чесності та неупередженості є великі сумніви. Друге - протокол проведення обшуку не залишили, як завжди – «забули», - говорить Лопянецький.

За його словами, шукали у Дутчака незареєстровану зброю.

«Чи знайшли? Ні! Хоча виходячи із того, що копію протоколу обшуку не залишили, то хто їх знає!
Отже можемо констатувати факт, що наїзди на волонтерів та волонтерські організації продовжуються! Ми стали не потрібні цій владі!Коли наш побратим постійно їздив в зону проведення АТО із допомогою, в тому числі і неодноразово для цих же працівників міліції а тепер поліції, то ніхто у нього зброї не шукав, а зараз якраз саме час? Може не там шукаєте панове? Може вам пошукати у ваших же колег? Не боїтеся, що вийдете самі на себе?
Ми не ангели, але законослухняні в порядку поводження із зброєю! І тому наголошуємо і застерігаємо, що подальші дії силових структур спрямовані на дискредитацію, як окремих волонтерів, так і всього волонтерського руху будуть нами сприйматись, як оголошення війни! Війни не лише із нами, а й з усім тим, за що ми боролись на МАЙДАНІ! Слава Україні! Героям слава!»
- написав Лопянецький.

Леся, 26.11.2015 07:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини